Kerst Message

December, maand van bezinning, van Kerstmis en van Oud- en Nieuw. Mijn goede wensen voor de feestdagen en het nieuwe jaar 2018. Een gezegend kerstfeest voor u en de uwen en vrede en vreugde in uw harten. Mijn wens: Ieder hart is een kribbe, waarin liefde mens kan worden.

De hoop van de wereld begint met kerst in Gods hart en is volledig als ieders hart bereikt wordt met liefde en begrip. Vol vreugde zien we de kerstdagen tegemoet. De geboorte van Jezus sterkt onze hoop dat de weg naar meer liefde en vrede onder de mensen mogelijk is met ons en door ons. Ik dank u namens alle medebroeders voor alles wat u in 2017 ge3daan heeft voor onze SVD NEB provincie, onze missionarissen en ons missie werk.

Namens het provinciaal bestuur en medewerkers van de Missionarissen van het Goddelijke woord en alle mede broeders in NEB provincie van harte wens ik u een gezegend inspirerende kerstdagen en een gezegend jaar 2018 toe. In deze context wens ik u een prachtig nieuw jaar toe, vol van liefde, gezondheid, geluk en Gods zegen.

 

Pater. Avin Kunnekkadan SVD

Provinciaal NEB provincie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

call Svd Holland